بلاگ

شرکت سیمان بتن

تاسیس شرکت سیمان بتن از سال ۱۳۶۱ می‌باشد، که با مجوز های لازم از اداره کل صنایع و معادن کار خود را آغاز نمود که اینک بیش از ۳۲ سال قدمت در کارنامه خود دارد. تولیدات ابتدایی شرکت: تیرچه، بلوک و قطعات پیش ساخته بتنی و تولید بتن آماده جداول پیش ساخته بتنی و تولیدات سفارشی مانند نیوجرسی نیم نیوجرسی دال‌های ویژه و سفارشی است. در سال ۱۳۸۳ موفق به دریافت علامت استاندارد اجباری بتن آماده بالاترین رده مقاومتی به عنوان اولین شرکت در استان قزوین گردید در سال ۱۳۸۵ موفق به دریافت لوح واحد تولیدی صنعتی نمونه استان از طرف استانداری قزوین و اداره کل صنایع و معادن استان قزوین گردید در سال ۱۳۸۸ خط تولید تمام مکانیزه انواع قطعات بتنی نصب و راه اندازی گردید که گامی بزرگ در جهت توسعه و پیشرفت این نوع قطعات در کشور به شمار می‌رود.

شرکت سیمان بتن با هدف توسعه و فناوری در صنعت تولید قطعات بتنی و دسترسی پایدار مشتریان به محصولات استاندارد و مطمئن با کسب مجوز های لازم از اداره کل صنایع و معادن کار خود را آغاز نموده و اینک حدود چهار دهه خدمات تولید بتن آماده و قطعات بتنی را در کارنامه خود دارد.

از جمله افتخارات شرکت ، می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

اولین شرکت دریافت کننده استاندارد اجباری بتن در سال 1383.

. شرکت نمونه تولیدی صنعتی از طرف استانداری و اداره کل صنایع و معادن

دارای رتبه چهار صلاحیت پیمانکاری در رشته راه و ترابری.

اولین تولید کننده قطعات نیوجرسی در کشور در سال 1375.

احداث خط تولید تمام مکانیزه قطعات بتنی در سال 1388 که گام بزرگی در جهت پیشرفت تولید این نوع قطعات به     شمار می آید.

اولین تولید کننده قطعات نیوجرسی مفصلی در کشور در سال 1388.

دارای پروانه تحقیق و توسعه و امکانات آزمایشگاهی مجهز و گواهینامهR&D

.مشارکت در ساخت پروژه عظیم پل صدر تهران و تامین قطعات نیوجرسی اختصاصی پل در سال 1392

برای اطلاع از قیمت محصولات شرکت سیمان بتن با شماره  02832892551  تماس حاصل فرمائید.

شرکت سیمان بتن  در راستای برنامه های توسعه ای کشور مبنی بر جلوگیری از خام فروشی، ایجاد ارزش افزوده، بهبود زیرساخت های ساختمانی، حمل و نقل جاده ای و ریلی کشور و ایجاد اشتغال پایدار، در سال 1361 بزرگترین خط تولید مصالح نوین ساختمانی، قطعات پیش ساخته بتنی کشور را با استفاده از مدرن ترین ماشین آلات روز دنیا  براساس مجوز بهره برداری وزارت صنعت، معدن و تجارت جمهوری اسلامی ایران احداث و راه اندازی نموده است. عمده محصولات تولیدی این شرکت انواع بلوک های سبک ساختمانی، جدول، سنگ فرش، کفپوش های پیاده راه و ترافیکی در ابعاد، اشکال و رنگ های مختلف او متناسب با هرسلیقه و نیازی می باشد.

در ادامه با محصولات بتنی شرکت سیمان بتن آشنا شوید:

(روی هر کدام از محصولات زیر کلیک کرده تا تصاویر و محتوا هر محصول را به صورت کامل و دقیق مشاهده کنید)

نیوجرسی بتنی چیست؟

جداکننده نیوجرسی (New Jersey barrier) یا مانع ترافیکی نیوجرسی بتنی که به واسطه شباهت با بلوک سیمانی از نظر رنگ و مواد، به‌طور معمول در ایران با عنوان «بلوک نیوجرسی» نیز شناخته می‌شود، حفاظی پیش‌ساخته از بتن یا پلاستیک است که جداسازی مسیرهای ترافیک جاده‌ها، اصلی‌ترین کابرد آن است. البته این محافظ‌های سیمانی برای مسدودسازی معابر و جاده‌ها، تغییر مسیر وسایل نقلیه، دوربرگردان‌ها و… نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اگر به اطراف جاده‌ها و خیابان‌ها، خطوط ترافیک، دوربرگردان‌ها و… توجه کنید، احتمالا قطعاتی از جنس بتن را خواهید دید که وظیفه حفظ امنیت را برعهده دارند. این قطعات بتنی که با نام نیوجرسی شناخته می‌شوند، در ابعاد گوناگونی تولید شده و کاربردهای بسیار فراوانی در حفظ امنیت و جداسازی مسیرهای جاده‌ای دارند.ایمنی در بخش ترافیک، یکی از زیرساخت‌های اصلی در استفاده از جاده‌ها و گذرگاه‌ها است؛ به دلیل اهمیت این حفاظ‌های بتنی و کاربردهای فراوان آن‌ها، در این نوشته قصد داریم که نیوجرسی بتنی ، کاربردها، انواع و سایر جزئیات مربوط به آن را مورد بررسی قرار دهیم.

کاربردها

همان‌طور که گفته‌شد، موانع نیوجرسی برای کاهش خسارت برخورد وسایل نقلیه در جاده‌های درون‌شهری، برون‌شهری، اتوبان‌ها و آزادراه‌ها طراحی شده‌اند. همچنین از این قطعات بتنی برای تغییر مسیر و ساخت دور برگردان در جاده‌ها، محافظت از عابران پیاده و کارگران مشغول به کار و… نیز استفاده می‌شود. اما در کنار این کاربردهای اصلی، نیوجرسی بتنی در موارد دیگری نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد که به چند مورد از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  1. تفکیک محوطه‌های کارخانه‌ای، صنعتی و پارکینگ‌ها
  2. تغییر مسیر سیل
  3. جلوگیری از انحراف و سقوط خودروها در حاشیه جاده‌های کوهستانی
  4. بستن معابر
  5. تقسیم خطوط ترافیک
  6. جداسازی ایستگاه‌های اتوبوس و تاکسی‌ها
  7. ایجاد نظم در پمپ بنزین‌ها و پایانه‌های مسافربری
  8. جداسازی مناطق ویلایی، زمین‌ها و باغ‌ها

جدول بتنی از پراستفاده ترین محصولات بتنی در زمینه  زیبا سازی و شهر سازی می باشد. از جدول بتنی اکثرا به عنوان مرزبندی بین دو محیط مختلف استفاده میشود و اکثر کاربرد آن ها در زمینه محوطه سازی می باشد.

جدول های بتنی به دوصورت ساخته میشوند:۱سنتی ۲ پرسی

روش سنتی:در این روش بتن در قالب ریخته شده وبعد از گذشت مدتی قالب ها بازشده و پس از عمل آوری مناسب قطعه بتنی حاضر برای نصب میباشد. در روش سنتی برای بیشتر شدن دوام قطعه میبایست نسبت آب به سیمان کمتر شود که به کمک مواد افزودنی روان کننده قابل دسترسی می باشد. در این روش به منظور بیشتر شدن دوام در برابر دوره های یخبندان و آب شدگی استفاده از مواد حبا بزا هم پیشنهاد می شود.

روش پرسی : در این روش بتن به همان طریق سنتی آماده شده و پس از ریختن در قالب توسط دستگاه پرس زیر فشار میرود و آب از پوسته و هسته مرکزی آن به بیرون  میرود. این جداول در مناطق سرد همراه با یخبندان به علت خالی بودن پوسته و هسته آن از آب استفاده شده و در مقابل یخ زدگی مقاوم میشوند.

از موارد کاربردی جدول بتنی میتوان به:

جدا کننده ی خیابان از پیاده رو

جداکننده ی فضای سبز از خیابان

کانال سازی حاشیه ای

آبرو کانیو ( کتابی و یکطرفه )

جداسازی محوطه پارک و باغ

سکو سازی پمپ بنزین

سکوهای تفرجگاهی ، آلاچیق وکانکس

سنگفرش بتنی ، جدول خیابانی ، بلوک سبک

قیمت جدول پرسی

یکی از روش‌های استفاده از بتن، جداول بتنی پیش ساخته هستند و مصالحی از جمله سنگدانه ها، سیمان و آب مواردی می‌باشند که در نوع کیفیت جدول مؤثر است. طرز ساختن، شرایط محیطی و رعایت نکات اجرایی آن، از دیگر عوامل اثرگذار شمرده می‌شوند. این قطعه؛ جهت جداسازی سطوح مختلف با ترازهای متفاوت به‌منظور مشخص‌کردن مسـیرهای تـردد، ایجاد جوی آب و باغچه یا فضای سبز کاربرد دارد. برای خرید انواع جدول پرسی با مشاورین ما در این مجموعه تماس حاصل نمایید و بهترین جدول پرسی را خریداری نمایید.
 

روش ساخت جدول پرسی

در واقع روش پرسی، موجب افزایش سرعت تولید و عدم نیاز به تعداد زیادی قالب جدول، پرکاربردتر و با استقبال بیشتری روبرو شده است. میزان مصرف آب نسبت به سیمان کمتر بوده و روش پرسی خشک، جهت بهبود خواص مکانیکی و دوام بتن می‌شود. عمده‌ترین عیب روش تولید پرسی در ساخت جدول بتنی، ضعف و عدم مقاومت در برابر صدمات احتمالی و شرایط جوی نامناسب در ساعات اولیه تولید می‌باشد. جهت جلوگیری از ضعف آن باید پس از تولید، کارهای لازم و محافظت شده‌ای را انجام داد. دمای اولیه بتن باید در طی انجام مراحل ساخت آن توجه کرد. چراکه بر روی کیفیت نهایی بتن اثرگذار است. دمای بتن اولیه در درجه 39 درجه سانتی‌گراد، با مقاومت فشاری روبرو می‌شود و بیشترین مقاومت بتن در دمای 25 درجه سانتی‌گراد ایجاد می‌شود. مقاومت خمشی بتن با دمای اولیه 29 درجه سانتیگراد به بیشترین میزان می‌رسد و کمترین مقاومت خمشی در دمای 39 درجه سانتی‌گراد مشاهده می‌شود. همچنین بیشترین عمق نفوذ آب با فشار همانند دمای کمترین مقاومت خمشی می‌باشد.

خرید جدول بتنی پرسی

اصول تولید برای جدول بتنی وت پرسی اهمیت زیادی دارد، گاه قیمت ها بر حسب اصول تولید مشخص می شوند و هرچه تولید در قالب اصولی تر صورت بگیرد ارزش نهایی کار نیز بیشتر خواهد بود. برای تولید جدول بتنی وت پرسی نیاز است که بتن به صورت تر در داخل قالب ها ریخته شود و معمولاً از سیستم وکیوم مخصوص استفاده می شود تا آب بتن گرفته شود. سپس بتن از دستگاه خارج می شود. این مدل از سیستم ها دارای ویبره نیستند. سیستم خلا متصل به سر دستگاه نقش فیلتر را بر عهده دارد و کمک می کند که خروج آب صورت بگیرد. آب بدون سیمان خارج می شود. در این روش توانایی تحمل بالا وجود دارد و بهترین سطح برای پایان محصول خواهد بود. این روش برای مقادیر کم کارایی زیادی دارد. معمولاً ماکزیمم تعداد جداول 400 مورد در مدل تک ایستگاهه است و در مدل سه ایستگاهه نیز از 800 عدد می باشد.

مرکز فروش جدول پرسی

این جدول ها موقعیت تعمیر و نگه داری مخصوص به خود دارند و البته که تخصص برای تعمیر آن ها بسیار مهم است. استاندارد تولید جدول بتنی پرسی یکی از موضوعات مهم در تعیین قیمت آن است به طوری که باید ماسه ها شکسته نباشند و همین طور گرد گوشه در نظر گرفته شوند. ماسه شکسته مصرف سیمان را به میزان 10 درصد افزایش خواهد دارد. باید اجرا به شکلی باشد که توجیه اقتصادی داشته باشد. زمان مناسب برای مخلوط کردن میکسر 1.5 دقیقه اعلام شده است مگر این که اطمینان حاصل شود که بتن در زمانی کمتر همگن می شود. سیمان فله ای می بایست در انبار فلزی یا سیلو سیمان نگهداری شود. دقت کنید که همه این موارد بخشی از اصول تولید جدول بتنی وت پرسی است و باید یک به یک رعایت شود تا نتیجه بخش باشد در غیر این صورت نمی توان انتظار بهترین نتیجه از کار داشت.

مرکز فروش جدول پرسی

امروزه جداول بتنی به عنوان یکی از پرکاربردترین قطعات بتنی در شهرها مطرح میباشند و وظیفه محدودکننده فضاها، زیباسازي شهرها و هدایت آبهاي سطحی معابر را به عهده خواهند داشت.بدیهی است فرسودگی و خرابی این جداول نتیجه معکوس در ظاهر شهر داشته و در پی آن تعمیر و مرمت و یا تعویض آنها هزینههاي زیادي را در پی خواهد داشت. از این رو توجه و دقت لازم و رعایت اصول فنی در ساخت این جداول میتواند عمر مفید آنها را تا حدود چند برابر کرده و از مشکلات بعدي تا حد زیادي بکاهد.  در این تحقیق سعی شده است با بررسی عوامل مختلف موثر در کیفیت جداول بتنی از جمله انتخاب روش تولید، استفاده از مصالح سنگی با درصد شکستگی بالا، انتخاب حداکثر اندازه سنگدانه محدود و نسبتهاي آب به سیمان کم و استفاده از مواد حباب زا در طرح اختلاط بتن.

 

روش استفاده از قطعات بتنی

استفاده از قطعات پیش ساخته بتنی، یکی از روشهاي استفاده از بتن میباشد و جداول بتنی یکی از پرکاربردترین این قطعات هستند.براي دستیابی به یک کیفیت بالا در تولید جداول بتنی، باید تمامی عوامل موثر بر آن مانند خصوصیات مصالح بتن شامل سنگدانه ها، سیمان، نسبت آب به سیمان، روش ساخت، رعایت اصول فنی حین ساخت، عمل آوري و شرایط محیطی مورد بررسی قرار گیرد. متوسط عمر جداول بتنی در اکثر کشورهاي جهان حدود 15 سال است ولی این عدد در کشور ما حدود 3سال میباشد. لذا میتوان با صرف هزینه هاي جزیی در تولید و رعایت اصول فنی در ساخت، عمر این قطعات را چندین برابر نمود و از حیف و میل مصالح ملی و هزینه هاي عمومی جلوگیري نمود. جداول بتنی امروزه به روشهاي گوناگونی تولید میشوند:روش معمولی (ویبرهاي)، روش پرسی خشک و روش پرسی تر.روش پرسی به دلیل عدم نیاز به تعداد زیادي قالب جدول و بالتبع سرعت بالا در تولید، امروزه با استقبال بیشتري از سوي تولیدکنندگان روبرو شده است. نسبت آب به سیمان پایین در روش پرسی خشک باعث بهبود خصوصیات مکانیکی و بخصوص دوام بتن در این نوع جداول خواهد شد.

 ويژگي هاي مطلوب جداول بتني 

• مشخصات فيزيكي و مكانيكي و دوام 

• درصد وزني جذب آب نهايي جداول كامل 

• درصد جذب آب نهايي مغزه حاصله از جدول 

• مقاومت خمشي جداول بتني 

• مقاومت خمشي تير معادل حاصله از جدول بتني و مقاومت كششي جدول 

• مقاومت و پايداري در برابر يخبندان و آبشدگي همراه با نمك هاي يخ زدا 

• مقاومت ويژه الكتريكي جداول بتني 

• عمق نفوذ آب تحت فشار 

• مشخصات ظاهري 

• مشخصات هندسي 

نصب جدول بتني پيش ساخته

اين قسمت كلياتي در خصوص نصب و اجراي جدول بتنی پیش ساخته و آبرو هاي بتني پـيش سـاخته بعنـوان جـدا كننـده در محـل تلاقـي مسيرهاي سواره رو، پياده رو و فضاي سبز حاشيه خيابان ها و بزرگراه ها را در بر مي گيرد كه بر اساس چهار شاخص ذيل ارائه گرديـدهاست: 

• در نظر گرفتن شرايط ترافيكي مسير پياده، خيابان و يا بزرگراه بمنظور انتخاب جزئيات اجرايي مناسب

• انتخاب تيپ جدول پيش ساخته قابل استفاده در جزئيات مورد نظر

• هدايت آبهاي سطحي در محل تلاقي مسيرهاي سواره رو، پياده رو و فضاي سبز و روفوژ مياني

• آماده سازي اوليه و مراحل اجرايي نصب جدول يا آبرو بتني پيش ساخته

 

فروش جدول پرسی

استفاده از قطعات پیش ساخته بتنی، یکی از روشهاي استفاده از بتن میباشد و جداول بتنی یکی از پرکاربردترین این قطعات هستند.براي دستیابی به یک کیفیت بالا در تولید جداول بتنی، باید تمامی عوامل موثر بر آن مانند خصوصیات مصالح بتن شامل سنگدانه ها، سیمان، نسبت آب به سیمان، روش ساخت، رعایت اصول فنی حین ساخت، عمل آوري و شرایط محیطی مورد بررسی قرار گیرد. متوسط عمر جداول بتنی در اکثر کشورهاي جهان حدود 15 سال است ولی این عدد در کشور ما حدود 3سال میباشد. لذا میتوان با صرف هزینه هاي جزیی در تولید و رعایت اصول فنی در ساخت، عمر این قطعات را چندین برابر نمود و از حیف و میل مصالح ملی و هزینه هاي عمومی جلوگیري نمود. ما در سیمان بتن مرکز طراحی و فروش انواع جودل پرسی بتنی در ایران می باشیم شما عزیزان می توانید برای خرید انواع جدول پرسی با شماره های زیر تماس حاصل نمایید. 

 

جدول بتنی پرسی

در واقع روش پرسی، موجب افزایش سرعت تولید و عدم نیاز به تعداد زیادی قالب جدول، پرکاربردتر و با استقبال بیشتری روبرو شده است. میزان مصرف آب نسبت به سیمان کمتر بوده و روش پرسی خشک، جهت بهبود خواص مکانیکی و دوام بتن می‌شود.
 عمده‌ترین عیب روش تولید پرسی در ساخت جدول بتنی، ضعف و عدم مقاومت در برابر صدمات احتمالی و شرایط جوی نامناسب در ساعات اولیه تولید می‌باشد. جهت جلوگیری از ضعف آن باید پس از تولید، کارهای لازم و محافظت شده‌ای را انجام داد.
دمای اولیه بتن باید در طی انجام مراحل ساخت آن توجه کرد. چراکه بر روی کیفیت نهایی بتن اثرگذار است. دمای بتن اولیه در درجه 39 درجه سانتی‌گراد، با مقاومت فشاری روبرو می‌شود و بیشترین مقاومت بتن در دمای 25 درجه سانتی‌گراد ایجاد می‌شود.
 مقاومت خمشی بتن با دمای اولیه 29 درجه سانتیگراد به بیشترین میزان می‌رسد و کمترین مقاومت خمشی در دمای 39 درجه سانتی‌گراد مشاهده می‌شود. همچنین بیشترین عمق نفوذ آب با فشار همانند دمای کمترین مقاومت خمشی می‌باشد. سنگدانه ها نقش مهمی در ساختن بتن دارند و تقریباً 60 تا 80 درصد وزن بتن را تشکیل می‌دهند. سنگدانه ها باید عاری از هرگونه مواد شیمیایی باشند و تمیز بودن آن در کیفیت بتن و مقامت سایشی می‌تواند اثرگذار باشد.
 

جدول پرسی بتنی در آبیک

روش و نحوه تولید جدول بتنی

جدول پرسی به چند روش سنتی و مدرن تولید می شود، بطور کلی جدول های بتنی خیابانی به سه روش زیر تولید می شود:
 
• روش پرسی خشک
• روش پرس تَر
• تولید به صورت تخم گذار (روش های قدیمی و کارگاهی)
 

نحوه تولید بصورت خشک متراکم 

جهت تولید این قطعات بتنی، مصالح بصورت خشک و از طریق بچینگ وارد میکسر ها می شوند و سپس با همان طرح اختلاط خشک داخل قالب ها ریخته می شود و توسط ویبره ای که دستگاه در هنگام پر شدن قالب ها انجام می دهد، خلل و فرج از بین رفته و سپس جداول تحت پرس کامل قرار میگیرند و در نهایت از قالب خارج شده و توسط فک های مکانیکی، جداول بروی دستگاه بسته بندی قرار میگیرد و آماده دپو می باشد.
 

نحوه تولید بصورت خیس متراکم

در روش تر و یا وت پرس تمامی مصالح مصرفی به همراه آب با یکدیگر ترکیب شده  و داخل قالب ها ریخته شده و آماده پرس می شود. بعد از این امر توسط یک وکیوم در زمان پرس، آب جداول کاملا گرفته شده و سپس از دستگاه خارج شده و آماده برای بسته بندی می شود. معمولا در این روش کاملا محصول آب بندی و بدون خلل و فرج است.
 

تفاوت جدول بتنی پرسی خشک و خیس در چیست

اولین موردی که می توان به آن اشاره کرد تفاوت آن ها در نوع تولید می باشد: در روش پرس خیس از پرس 400 تن استفاده می شود اما در روش خشک از پرس 350 تن استفاده می شود. همچنین در روش پرس خیس به دلیل خیس بودن و ایجاد دوغاب در حین پرس، سطح کار بسیار صاف و صیقلی، ظاهری زیباتر و یکدست تر نسبت به روش خشک خواهد داشت.
 
مورد بعدی تفاوت این دو روش در مقاومت و طول عمر آن می باشد. جداول پرس خیس دارای مقاومت و طول عمر بالاتری نسبت به پرس خشک می باشند. اما این تفاومت صرفا بخاطر استفاده از متریال اضافه تر و بهتر نیست زیرا متریال استفاده شده در هر دو روش یکی است، اما روش تولید مقداری متفاوت می باشد. 
حالا سوال اینجاست که به چه علت این تفاوت وجود دارد؟ از آنجایی که در جداول پرس خیس بدلیل ایجاد دوغاب در حین پرس، تمامی خلل و فرج ها داخل بتن از بین رفته و نفوذ آب را تا حد بسیار بالای کاهش داده و باعث طول عمر بیشتری خواهد شد. اما در روش پرس خشک، خلل و فرج هایی روی آن ایجاد می شود که برای تولید بهتر باید سعی شود خلل و فرج ها به حداقل رسیده زیرا هرچه این خلل و فرج ها بیشتر، عمر محصول کوتاه تر خواهد شد زیرا با نفوذ آب در داخل بتن باعث ترکیدن آن و در نتیجه شکل ظاهری نچندان جالب و عمر کوتاه آن خواهد شد. بطور کلی ملات خیس دارای انسجام بهتر ملات، در نتیجه تمامی خلل و فرج ها از بین می رود.
 
 

خرید ارزان جدول پرسی 
 

شهرداری ها و پیمانکاران برای جدا سازی سطوح مختلف شهری از تجهیزات و محصولات مختلفی استفاده می کنند که یکی از مهم ترین آنها، جدول پرسی بتنی می باشد. جدول پرسی قطعه ای ساخته شده از بتن است که در ابعاد و اندازه های مختلف ساخته شده و در مکان هایی از شهر که به مقاومت بالایی احتیاج است، مورد استفاده قرار می گیرد. جدول پرسی وظیفه محدود کننده فضاها و زیبا سازی شهرها را برعهده دارد. چنانچه این محصول فرسوده و یا خراب شود، نتیجه برعکسی در زیبایی شهر خواهد داشت. بنابراین رعایت اصول فنی و معیار های استاندارد میتواند در عمر جدول بتنی تاثیر زیادی داشته باشد و هزینه های تعویض و مرمت کردن آن را به مراتب کاهش دهد. برای خرید ارزان جدول پرسی با کارشناسان شرکت سیمان بتن در ارتباط باشید. 
 

جدول پرسی چه خصوصیاتی دارد
 

جدول پرسی یکی از محصولات ارائه شده توسط گروه تولیدی سیمان بتن می باشد. شما عزیزان می توانید برای تهیه خرید جدول پرسی با کیفیت بالا و قیمت مناسب به فروشگاه سیمان بتن مراجعه نمایید. این مجموعه با دو دهه تجربه در تولید قطعات بتنی، این محصول را با مرغوبترین مواد اولیه و با کمک فناوری های نوین تولید کرده است. خصوصیات جدول پرسی تولیدی شرکت سیمان بتن از قرار زیر می باشد:
استفاده از لایه سیلیس ریزدانه جهت یکنواختی سطوح
ساخته شده با دستگاه های تمام اتوماتیک 
مقاومت و استحکام بالا در برابر سرما، گرما، فرسودگی
عدم نیاز به هزینه های نگهداری و مرمت
سازگاری با محیط زیست
متناسب با سایر المان های شهری
طول عمر بالا
 

کفپوش بتنی یکی از محصولات پر کاربرد بتن است که به طور گسترده ای در ساختمان ها، جاده ها و سدها استفاده می‌شود. کاربردهای آن از کاربردهای سازه‌ای گرفته تا روسازی‌ها، حاشیه ها، لوله ها و زهکشی ها را شامل می‌شود. کف پوش های بتنی به دلیل ویژگی هایی که دارند  مانند: استحکام بالا، مقاوم در برابر حرارت، طول عمر مفید و…در پروژه های صنعتی و مسکونی زیادی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

کفپوش بتنی یکی از انواع کفپوش است که به دلیل ساختار مقاوم خود بیش تر در محوطه سازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از آن جایی که کفپوش بتنی از سختی قابل توجهی برخوردار است، می‌تواند گزینه ای مناسب برای انتخاب در مکان های پر تردد مانند پیاده رو ها و… باشد

یکی از کاربردهای های دیگر آن برای کف سازی ساختمان است، در گذشته بتن بیشتر برای زیرسازی کف ساختمان مورد استفاده قرار می‌گرفت. اما امروزه استفاده از آن به عنوان کفپوش، در ساختمان های نوساز رایج شده است. کفپوش بتنی به دلیل مقاومت بسیار بالا در  برابر وزن و فشاره وارده، در مکان های مختلف از جمله اتاق نشیمن، پارکینگ ها، سالن های ورزشی و غذا خوری، سرویس بهداشتی و حمام مورد استفاده قرار می‌گیرد. دوام و ماندگاری این نوع کفپوش ها به دلیل استحکام زیاد در برابر شرایط آب و هوایی مختلف بسیار بالا است.

.

دیوار بتنی پیش ساخته

براساس آمارها، میزان استفاده از دیوار‌های پیش ساخته بتنی، در سال‌های اخیر رو به افزایش بوده است. دلیل استقبال سازندگان از این قطعات پیش ساخته چیست؟ پاسخ این سوال در مزایای دیوار‌های پیش ساخته بتنی نهفته است. در این قسمت برخی از مهم‌ترین مزایای دیوار پیش ساخته بتنی را ذکر می‌کنیم.

دیوار های بتنی پیش ساخته یک نوع سازه آماده از جنس بتن بوده امروزه در صنعت ساخت و ساز مصارف گسترده‌ای دارند. این دیوار ها با استفاده از بتن های خاص و میلگرد مسطح مطابق با اصول فنی و مهندسی با بالاترین سطح کیفیت ساخته می‌شوند. به همین دلیل کاملا ایمن بوده و در همه پروژه‌های عمرانی و ساختمانی قابل استفاده هستند.

 
 
 
 

مشخصات فنی:

ابعاد پنل های پیش ساخته مسلح:  12*150*400                                       وزن قطعه: kg 1320

ابعاد پنل های پیش ساخته مسلح:  12*125*400                                       وزن قطعه: 1100 kg

                                                                  ***

ابعاد ستون های پیش ساخته مسلح: 35*35*360                                   وزن قطعه: 570 kg

ابعاد ستون های پیش ساخته مسلح: 35*35*310                                    وزن قطعه: 490 kg

                                                                  ***

فوندانسیون پیش ساخته مسلح: 50*70*70                                            وزن قطعه: 545 kg

                                                                  ***

زیر دیواری پیش ساخته مسلح: 12*75*400                                            وزن قطعه: 720 kg

 

کاربردهای دیوار پیش ساخته بتنی

 

ساخت ساختمان اداری

یکی از موارد کاربرد دیوار پیش ساخته بتنی درساخت ساختمان‌های ادرای است. از آنجایی که اغلب ساختمان های اداری به سبک یکسانی طراحی می‌شوند و دیوار های مورد نیاز برای هر طبقه نیز معمولا به یک شکل است، استفاده از دیوار پیش ساخته بتنی در این باره تاثیر خوبی در پیشرفت اجرای پروژه دارد.

سرد خانه

دیوار های بتنی تحت فشار بالا تولید می‌شوند، به همین دلیل مواد آن کاملا به یکدیگر فشرده شده و ذرات اکسیژن و جریان هوا قابلیت نفوذ و عبور از آن ها را ندارند. دیوار پیش ساخته بتنی یک عایق فوق العاده هستند  و به همین علت برای ساخت سرد خانه مناسب می‌باشد.

 

مزایای استفاده از پنل دیوار پیش ساخته بتنی

 

موادی که در ساخت این پنل ها بکار رفته است همانند دیوارهای بتنی معمولی یا مسطح است. از دیوار پیش ساخته بتنی در ساخت دیوار های  پادگان ها، کارخانجات، منازل و ویلا ها و حیاط ساختمان بهره می‌برند. دیوار پیش ساخته بتنی بیش از ۶۰ سال قدمت دارد و استفاده از دیوار پیش ساخته بتنی از دهه های ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰ میلادی مرسوم بوده است.

1-سرعت بالای اجرا

2-عمر طولانی

3-قابلیت فروش دیوار دست دوم

4-ظاهری زیبا ( نمای دو طرفه )

5-قابلیت جابه جایی در هر زمان و مکان

بیشترین مصرف دیوار بتنی در کارخانجات، حصار شهرک ها، مراکز نظامی، باغات، سوله ها وغیره میباشد.

6-امکان اجرای سریع و ساده دیوار بیرونی را برای ساختمان فراهم می کنند.

7-سازندگان می توانند به سرعت پانل های دیواری بتنی پیش ساخته را در تمام طول سال نصب کنند و زمان بندی پروژه را تسریع کنند.

8-پانل ها آماده نصب به محل کار تحویل می شوند، بدون نیاز به ساخت، پردازش یا برش پانل های بتنی پیش ساخته.

پانل های پیش ساخته باربر با ایجاد محیط ساختمان بدون ستون، هزینه های قاب بندی را کاهش می دهند

9-نمای خارجی پانل های پیش ساخته نیازی به رنگ آمیزی ندارد.

10-هنگامی که به درستی نصب می شود، پانل های پیش ساخته در برابر ضربه، خوردگی، هوازدگی و سایش مقاومت می کنند تا هزینه های نگهداری و تعمیر را کاهش دهند.

از دیگر معایب دیوار پیش ساخته بتنی دشوار بودن فرآیند اصلاح است. در واقع از آن‌جا که این دیوار‌ها جداگانه ساخته می‌شوند، اگر براساس استاندارد‌ها  و به‌صورت دقیق تهیه نشده باشند اعمال تغییر و اصلاح آن‌ها کار دشواری خواهد بود. زیرا در صورت اعمال تغییرات، پایداری و مقاومت دیوار از بین می‌رود.

البته باتوجه به این که دیوار‌های پیش ساخته در کارگاه‌ها  و تحت نظارت و کنترل ساخته می‌شوند، احتمال بروز خطا و نقص در آن‌ها بسیار کم است و نباید از این نظر نگران باشید.

11-کاهش نیروی انسانی مورد نیاز
وقتی برای تکمیل سازه از دیوار‌های پیش ساخته استفاده می‌کنیم دیگر به محلی برای ذخیره و نگه‌داری مصالح پروژه احتیاج نداریم. از طرفی در اغلب مواقع تعداد نیروی انسانی مورد نیاز پروژه نیز کاهش می‌یابد و کارفرما می‌تواند در هزینه‌های مربوط به نیروی انسانی صرفه جویی کند.

استفاده از بتن مسلح شده:
یکی از مهم‌ترین مزایای دیوار پیش ساخته، استفاده از بتن مسلح شده است. این روش نیز منجر به کاهش سطح مقطع اجزای مختلف سازه و افزایش فضای آزاد آن خواهد شد.

نحوه نصب و اجرای دیوار های پیش ساخته :

دیوار های بتنی پیش ساخته تولیدی این شرکت به ابعاد مختلف و نماهای دلخواه مشتریان تولید گردیده و به صورت کاملا پیشرفته به محل کار ارسال میگردد. فوندانسیون و ستونهای ارسالی نصب گردیده و سپس پانل هاب بتنی در محل خود قرار میگیرد. امکان اجرای روزانه تا 1000 متر مربع (حدود 300متر طول) با دو اکیپ اجرایی سرعت فوق العاده نصب و تحویل کار را بیشتر نمایان میسازد.

 دیوار بتنی پیش‌ساخته یکی از محبوب‌ترین مصالحی است که در صنعت ساختمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد. دلیل پر‌طرفدار بودن سازه این است که روند ساخت و تکمیل شدن سازه را سرعت می‌بخشد. در واقع این دیوار‍‌ها به دلیل وزن سبک نسبت به سایر سازه‌ها به طور چشمگیری باعث کاهش وزن ساختمان می‌شوند. این دیوار‌ها پس از آماده شدن به محل احداث پروژه انتقال یافته و در قسمت‌های مورد نیاز نصب می‌شوند. کارخانه‌های تولید کننده مصالح، دیوار‌های پیش‌ساخته را در اندازه‌ها، ابعاد و جنس های مختلف تولید می‌کنند. این سازه‌ها جایگزین خوبی برای دیوار‌های خشتی، سفالی، آجری و سنتی به حساب می‌آیند.

صنعت ساختمان هم مانند تمامی صنایع دیگر  روبه روز در حال پیشرفت کردن است و سعی بر این دارد که بتواند مصالحی و وسایلی را تولید کند که بتوان به وسیله آنها در سریع ترین زمان  ممکن ساختمان را ساخت. دیوار پیش ساخته بتنی یکی از این دستاوردها در صنعت ساختمان هستند که باعث سریع تر، ارزان تر و ایمن تر شدن پروژه های ساختمان سازی می‌شوند، و به همین دلیل محبوبیت این نوع از مصالح روز به روز در حال افزایش است.

چرا باید از دیوار پیش ساخته استفاده کنیم؟

زیرا این دیوار شامل مزایایی نظیر صرفه جویی در وقت و تسریع روند ساخت ساختمان، استحکام و کیفیت بسیار بالا، مقاوم در برابر نفوذ حشرات،  کاهش ۱۵ درصدی مصالح ساخت و ساز، صرفه جویی در مصرف انرژی و … است.

دیوار پیش ساخته چیست؟

این سازه موجب تسریع روند ساخت و ساز می شود. کارخانه های تولید کننده با استفاده از مصالح، دیوار های پیش ساخته را در ابعاد و اندازه های متفاوت تولید کرده و به محل احداث پروژه منتقل می کنند.

یکی از مهم‌ترین مزایای دیوارهای پیش‌ساخته صرفه جویی در وقت و تسریع روند ساخت ساختمان است. تولید این دیواره‌ها همزمان با کارهای دیگر پروژه مانند نقشه‌کشی، خاکبرداری و … انجام می‌شود. در نتیجه یک ساختمان در مدت زمان کوتاهی برای بهره برداری آماده خواهد شد. این دیوارها به دلیل توپر بودن از استحکام و کیفیت بسیار بالایی برخوردارند و در برابر ضربه، خوردگی و اسید‌ها با دوام هستند؛ زیرا از بهترین مواد اولیه برای ساخت این سازه‌ها استفاده می‌شود. به دلیل استحکام بالای این دیواره حشراتی نظیر موریانه و مورچه نمی‌توانند به آن نفوذ کنند.

در واقع با استفاده از این دیوارها مقدار مصالحی که برای ساخت ساختمان استفاده می‌شود حدود ۱۵ درصد کاهش خواهد یافت. همچنین این محصول باعث صرفه جویی در انرژی مصرفی ساختمان شده و هزینه خانوار‌ها کاهش می‌یابد. همچنین هنگام رخداد حوادث طبیعی مانند زلزله خسارت کمتری به ساختمان وارد می‌شود؛ زیرا این سازه بسیار سبک و مقاوم است.

سکوی برق بتنی، سازه ای بتنی مسلح است که زیر تابلوهای برق و همچنین تابلوهای مخابراتی در محل ترانس قرار می‌گیرد. عیار بتن به کار رفته در این سکو‌ها معمولا ۴۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب است. همچنین این سکو ها معمولا به صورت چندتکه می‌باشد و در محل نصب به وسیله پیج و مهره به یکدیگر متصل ‌می‌شود.

برای اطلاع از قیمت محصولات شرکت سیمان بتن با شماره  02832892551  تماس حاصل فرمائید.

به منظور هدایت آب های سطحی و یا زراعی و یا کانالهای تاسیسات استفاده میشود که به دلیل تراکم بتن و نفوذ آب بسیار کم در شرایط بحرانی آب فعلی کاربرد بسیار خوبی دارد. این قطعات در کنار هم قرار گرفتند و بین آنها بند کشی و یکپارچه می گردند. همچنین امکان پوشاندن رویه کانال با دال بتنی فراهم می باشد.

بلوک بتنی دیواری ته بسته، یکی از پرمصرفترین انواع بلوک ساختمانی در ایران است که به دلیل فراوانی و در دسترس بودن مواد اولیه آن و همچنین مناسب بودن نسبی قیمت آن در ایران به یکی از پرکاربردترین انواع مصالح ساختمانی برای تیغه چینی و دیوارکشی تبدیل شده است.

این بلوک ها از سیمان، شن، ماسه، آب و مواد افزودنی تشکیل شده است. این مواد افزونی به دلایل مختلفی همچون کنترل کردن مقاومت آن، کاهش خاصیت رطوبت پذیری، تولید بلوک های بتنی رنگی و… به این بلوک اضافه می شود. این بلوک متداول ترین بلوک ساختمان محسوب می شود که انواع مختلفی دارد

آشنایی با انواع نیوجرسی ترافیکی

آشنایی با انواع نیوجرسی ترافیکی

مانع نیوجرسی ترافیکی یک سازه بتی یا پلاستیکی هست که برای جداسازی راه ها و جاده ها استفاده میشوند . برای جلوگیری از تصادفات به کار میرود و همین طور برای بازسازی جاده ...

کاربرد بلوک سیمانی

کاربرد بلوک سیمانی

بلوک سیمانی از مصالح ساختمانی به شمار می‌آید که در ساخت و ساز کاربرد زیادی دارد. بلوک‌های سیمانی از مخلوط کردن شن و ماسه، سیمان و آب در اندازه‌های متفاوت ساخته می‌شوند. ...

كنترل و تضمین كیفیت در بتن آماده وقطعات پیش ساخته بتنی

كنترل و تضمین كیفیت در بتن آماده وقطعات پیش ساخته بتنی

كنترل و تضمین كیفیت در بتن آماده وقطعات پیش ساخته بتنی با وجود آنكه صنعت بتن سابقه بسیار طولانی دارد، لیكن دیر زمانی نیست كه بتن آماده به شكل كنونی آن توسط ...

عمل آوری بتن در محل

عمل آوری بتن در محل

عمل آوری بتن در محل عمل آوری حفظ میزان رطوبت و دمای مناسب بتن در سنین اولیه آن (پس از عملیات بتن ریزی) است،به گونه ای که بتن بتواند به خصوصیات ...

علت ترک خوردن بتن های سخت شده

علت ترک خوردن بتن های سخت شده

علت ترک خوردن بتن های سخت شده اکثـر ترکهای بتنی معمولاً به علت طراحی نـادرست و روشهای اجرائی نـامناسب ماننـد موارد زیر حاصل می شوند : الف) حذف درزهای جدا کننده و کنترلی ...

بررسی تاثیر دما بر بتن و مقاومت فشاری بتن عمل آوری شده

بررسی تاثیر دما بر بتن و مقاومت فشاری بتن عمل آوری شده

بررسی تاثیر دما بر بتن و مقاومت فشاری بتن عمل آوری شده طبق استانداردها ، آزمایشات باید در دمای مشخص و ثابتی انجام گیرد . (بر طبق استاندارد ایران در دمای 23 درجه ...